Over Ons

Welkom in de winkel Twee Meisjes in het hartje van Brugge!

Over Twee Meisjes

Twee Meisjes is een leuke kledingwinkel in het hartje van Brugge, geopend op twee mei(sjes) 2014. Genoemd naar het niet minder dan geniale nummer van Grote meneer van het Groenewoud, vindt het zijn eigenzinnige weg in de grote (mode)wereld. We beloven jullie kleurrijke jurkjes, grappige prints, skandinavische klassiekers en franse elegance in een kader van ongedwongen shopamusement.

Ondertussen hebben we tientallen merken: Vila, Ichi, BYoung, Pieces, Vila, Andy & Lucy, FRNCH, Grace & Mila, King Louie, Tom Tailor, Sugarhill Boutique, Mika Elles, Kilky, Orfeo, Compania Fantastica, Numph, Geisha, , ... and still counting, want er komen er elk jaar bij.

Elke week komen trouwens ook heel wat nieuwe stuks binnen van de hipste en de meest geliefde merken. Zo vind je in de winkel bij elk bezoek enkele nieuwe verrassingen. Elk jaar worden de modebeurzen afgezocht om nieuwe merken. Kernwoorden: lovable, draagbaar, betaalbaar en onmisbaar.

Een speciaal plekje in ons hart hebben we voor jurkjes. Voor elke gelegenheid, voor elk budget, voor elke leeftijd en voor elk type hebben wij het juiste jurkje!

Maar ook voor de kids kunnen jullie bij ons terecht met de leuke collectie van Cos i Said so uit ons eigen België. En jullie oogappels kunnen bij ons altijd terecht, in het speelhoekje, terwijl jullie rustig de tijd kunnen nemen om rond te snuisteren.

Twee Meisjes is tegen hokjes. Met ons breed aanbod hebben we voor elke leeftijd, elk type, elke lichaamsvorm, wel iets leuks. Wij willen dat julle stralen omdat je jezelf goed voelt. En kledij kan daar veel aan doen. Maar de rest komt van jullie! Ons motto: kledij is een mogelijkeid tot goed gevoel en tot genot. Maar het is geen verplichting. Bij ons dus geen verplichte mode trends, geen tijdelijke trends, geen hoog--hartig fashionista-gedoe, maar no-nonsense shoppingplezier!

Rondsnuffelen in de winkel is als een ontdekkingstocht waarbij echte schatten te vinden zijn. En dit op de achtergrond van een streepje muziek. Altijd welkom!

En nu dus ook online ...

Veel shopplezier,
Margriet (oprichtster Twee Meisjes)

>1000

stuks in stock

Elke week komen nieuwe stuks binnen!

>20

internationale merken

We zijn steeds op zoek naar de beste nieuwe merken uit Frankrijk, de UK, Skandinavië, Spanje, Portugal, Nederland & België

>2000

Tevreden klanten

Klant is koning! Het is onze missie om jullie tevreden te houden. Niet tevreden = geld terug!

Onze Merken

               

Our Team

Margriet Sergeant   -  Oprichtster

Margriet (15/07/1984) keerde in 2014 terug naar haar geboortestad Brugge, om de winkel Twee Meisjes op te starten. Dit na 9 jaar wonen in Gent, waar ze haar Master Biomedische Wetenschappen haalde. Daarna gaf ze even les wiskunde en fysica, en werkte ze 2 jaar als strategisch researcher bij reclamebureau FAMOUS in Brussel.